Mit kell tudni
a Hiwash-ról?

Rólunk

 

Cégünk, a Macmillan Equipment Group a hazai mosodai és vegytisztító szektor kiemelkedő és meghatározó szereplőjévé kíván válni. Üzemeink teljesen új, a legkorszerűbb technológiák felhasználásával épültek, minden esetben a hosszútávú fenntarthatóságot figyelembe véve.

Telepített önkiszolgáló mosoda

Az Egyesült Államokban és Európában is már piacvezető önkiszolgáló mosodai hálózattal jelenünk meg Magyarországon partnereinken keresztül. A SpeedQueen Önkiszolgáló Mosoda hálózat Budapesten tíz egységgel kezdi meg a működést 2021-2022-ben. Mosodáink applikációs támogatással, csúcs kategóriás gépekkel állnak az igénybevevők rendelkezésére. Cégünk teljes körű telepítést, kulcsrakész megoldást kínál azoknak a partnereinknek, akik munkájuk mellett egy önjáró, növekvő igényeket kiszolgálni képes innovatív befektetést keresnek.    

Tervezési tanácsadás

Ha saját mosodát kíván kialakítani szállodájában, üzemében mi kulcsrakész megoldásokat biztosítunk ezen a téren is, hiszen saját üzemeinket is magunk, már egy kipróbált tervező és kivitelező csapattal hoztuk létre nemzetközi partnerektől tanulva. A megrendelői igény megismerését követően mindenre kiterjedő szakmai, műszaki, üzemeltetési tanácsadást biztosítunk ügyfeleink számára.

Fenntarthatóság

Cégünk elkötelezett a fenntartható mindennapok témájában. Üzletpolitikánkban a fenntarthatóság több területen kiemelt szerepet kap.

A napi mosást – kollektivizálni érdemes a vízkészlet felhasználási folyamatok miatt. Ezt olyan helyen érdemes elvégeztetni, ahol a leghatékonyabb formában vannak a víz, szennyvíz és vegyszer felhasználások beállítva, ezáltal minimálisra csökkentve a pazarlási lehetőséget. Az otthoni mosás, valamint a háztartási gépeken történő több órás szárítási folyamatok idő és energiapazarlást vonnak maguk után, nem beszélve a textíliák roncsolódásáról.  A sok ezer háztartásban ilyennel eltöltött idő összességében éveket vesznek el az emberek életéből.

A fenntarthatóságot nem csak az energia racionalizálás területén szeretnénk szolgálni, ezért a háztól-házig történő megrendeléseket is már meglévő platformokon keresztül lehet leadni számunkra. Foodpandával való együttműködés  azt szolgálja, hogyminél inkább kihasználjuk egymás potenciáljában rejlő  lehetőségeket. Nem kell új regisztráció, nem kell új platformot megismerni, az adott rendszert kell csak használni. . Szándékunk szerint ezzel isidőt adunk vissza  a megrendelőinknek, hogy értékes idejüket olyannal tudják tölteni, ami valóban építő és előremutató..

A megrendelőink mindennapjaiban szeretnénk partnerként jelen lenni, hogy tudják a tiszta ruha többé nem kérdés, számíthatnak ránk.