+36306040629 hello@hiwash.hu

Tisztítás

 

Softwash technológiánknak köszönhetően forradalmasítjuk a hazai tisztítást. Minden, amit eddig a hagyományos tisztítási folyamatról gondoltunk, elfelejthetjük. A perkloridos eljárást mind a környezetre mind pedig a dolgozókra gyakorolt káros hatása miatt az Európai Unió a 2020-as évek közepétől betiltja és az általunk már most használt rendszerek fogják felváltani azt.

Miben más a Softwash folyamat?

  • a tisztítás során nem keletkezik veszéles hulladék
  • kevesebb vizet használ
  • nincs kellemetlen illat visszamaradás a textilekben
  • a dolgozók munkakörülményei egészségesebbé válnak
  • a gépi tecnológiának köszönhetően kevesebb foltkezelésre van szükség, ezáltal is védve az anyagokat a károsodástól

Bőrt, selymet, gyapjút, szőrt tisztítunk, de szolgáltatásunk ugyanúgy érdekes lehet a motoros vagy síruhák használói számára.

A Softwash technológiához fejlesztett tisztítószerek hatékonyak, környezetbarátok és egyedi kezelést igénylő ruhadarabok tisztítását, helyrehozását is biztosítani tudjuk. Bőrt, hasított bőrt vagy vízlepergető anyagokat, külön erre a célra fejlesztett kezelőszerrel tisztítunk, ezáltal is megnövelve az akár kopottabb darabok élettartamának meghosszabbítását.

A textilek szárítása kíméletes és a vasalás, gőzölés is a TEXTIL KRESZ előírásai szerint történik, akár formavasalással a végén, így a hónapok/évek alatt keletkezett ráncok, gyűrődések helyrehozhatóak, újjá varázsolva ezzel ruhadarabjainkat.

Vasalás

 

Tisztítás és mosás után minden textil, vasalás vagy gőzölés útján elnyeri végső kívánatos formáját. Ha valaki az otthoni bevált öblítő illatát keresi, de a vasalási időt megspórolná, abban is partnerek vagyunk. Ezen szolgáltatásunkhoz a mindenkori áraink az irányadóak.

Mosás

 

A mosás a textil kresz előírásai szerint történik, folt előkezeléssel, lehetőség szerint anyag típusok szerint válogatva, hiszen a mosási program és a magas minőségi tisztítószerek hatékonysága így tudja a maximálisan elvárt végeredményt biztosítani.

Mosást és tisztítást is mind lakossági, mind közületi ügyfelek részére végzünk. Lakossági ügyfeleink számára az érvényes ártáblázat az irányadó, közületi ügyfeleinknek mennyiségi és gyakorisági kedvezményt tudunk biztosítani.

Önkiszolgáló mosoda

 

SpeedQueen önkiszolgáló mosoda hálozat 2020-ban jelent meg Magyarországon. A professzionális gépek nyújtotta gyors és hatékony mosási és szárítási eljárásnak köszönhetően méltón vesszük fel az önkiszolgáló mosodai piacon a versenyt, a már jelenlévő magas színvonalat nyújtó szereplőkkel. 11 és 18 kg-os mosógépeink valamint 13 kg-os szárítógépeink segítségével maximum 1 óra alatt lehet kimosni és megszárítani a textileket, beleértve a nagyméretű paplanokat, plédeket vagy egy család egész nyaralási szennyesét.

Nem kell sem mosószert sem öblítőt hozni, mindent mi biztosítunk, program szerinti önadagolással. A letölthető Speed Queen applikáció segítségével pedig nyomon követhető, hogy épp melyik gépünk szabad vagy ha épp nem az, mikor lesz elérhető. Ezen keresztül feltölthetőek ügyfeleink egyenlege, így akár pénztárca nélkül is igénybe vehető a szolgáltatásunk.

Háztól-házig

 

Megrendelést követően, a megadott címről és időben futárunk felveszi a mosnivalót, majd patyolattisztán visszaszállítja neked a választott időpontban.

Nem több egy ebéd rendelésnél! Rendelj mosást, vasalást, vegytisztítást házhozszállítással a foodpanda Marketplacen!

Ipari mosoda

 

Pusztaszabolcsi ipari mosodánk havi 300 tonna textília tisztítását tudja vállalni. Mosodánkban a szállodai szektor problémáira megoldást nyújtó technológia áll rendelkezésre. A textíliákat a legkorszerűbb chipes rendszerben tartjuk nyilván, elkerülve a különböző partnerektől érkező textilek összecseréléséének lehetőségét. A rendszernek köszönhetően egy biztonságos, naprakész készlet nyilvántartási adatbázist is biztosítunk az ügyfeleink számára. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a foltkezelésre is, hiszen ez is az állandó problémák halmazába tartozik a szállodai partnereknél. Üzemünkben külön foltkezelő egységek kerültek kialakításra, ahol a leghatékonyabb szerekkel dolgozva tüntetjük el a smink, cipő wax, vér és egyéb eredetű foltokat.

Textil üzletünk

 

Magas minőségű, I. osztályú egyiptomi és Török pamutból készült termékeket árusítunk. Saját varrodánknak köszönhetően egyedi megrendeléseket tudunk felvenni, akár szállodák, éttermek részére, ahol az egyedi igények kiszolgálására is maximálisan lehetőség nyílik. Dohány utcai Showroom-unkban lehetőség nyílik szállodai partnereink részére, hogy portfóliónkat kézbe vegyék és szakembereink segítségével az igények felmérést követően egyedi ajánlatot kapjanak. Üzletünkben elérhetőek Magyarországon elsőként a világhírű Hugo Boss home termékei.  

Sokan nehezen szállnak ki a 4-5* szállodákban való tartózkodás után az ágyból, hiszen szívesen éreznék azt a luxust otthon is. Ez többé nem lehet akadály! Lakossági ügyfeleink részére is biztosítjuk a magas minőségi termékek elérhető áron történő beszerzését. Üzletünkben lehetőség van a legkülönbözőbb – akár 100% természetes vagy libapehely töltetű – paplan, párna, szállodai minőségű ágyneműk, törölközők, köntösök kiválasztására is. A magas minőségi luxus termékek és az elérhető ár többé nem lehet kompromisszum kérdése, ha a Macmillan Textileket választják.